Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Καλό Φθινόπωρο!

Επιτέλους δροσιά! Και με τη δροσιά έρχεται και η επιθυμία για πιο ζεστά πράγματα. Έχουμε και λέμε λοιπόν... Κοσμήματα με τσόχα και άλλα υφάσματα, καθώς και χάντρες και καουτσούκ σε πολλά χρώματα, γιατί χωρίς χρώμα δεν λέει!!!
Το ύφασμα έχει μεγάλη ποικιλία και πολλές εφαρμογές. Μπορείς να το κόψεις σε ότι μέγεθος θες, να το στρίψεις, να το ράψεις και να αφήσεις την φαντασία σου να δουλέψει και να πρωτοτυπήσει. Τα υφάσματα ξεκίνησα να τα δουλεύω δειλά-δειλά τα Χριστούγεννα του 2011 και είδα ότι αρέσανε πολύ... Έτσι είπα να αφήσω πίσω μου τα διακριτικά "φιδάκια" από τσόχα και να αρχίσω τα πιο μεγάλα κολιέ τα οποία φοριούνται πάνω από πουλόβερ, με ζιβάγκο και γενικά με όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα που σε λίγο θα φορέσουμε όλες. Επιπλέον η χρήση υφασμάτων στα κοσμήματα είναι αρκετά διαδεδομένη οπότε ακόμα και η πιο διστακτική θα τολμήσει να τα φορέσει. Και φυσικά μπορούν να προσαρμοστούν, με το κατάλληλο ντύσιμο, σε κάθε ώρα και περίσταση...
Ρίξτε μια πρώτη ματιά! Και έρχονται και άλλα!!!


Κοντό κολιέ με τσόχα και χάντρες. Με τελείωμα από καουτσούκ και ασημένιο κούμπωμα

Λεπτομέρεια.

Μακρύ κολιέ με σπείρες από τσόχα σε μωβ, γκρι και μαύρο χρώμα. Με τελείωμα από καουτσούκ και ασημένιο κούμπωμα.

Λεπτομέρεια.

Κοντό κολιέ με τσόχα και τυρκουάζ. Με τελείωμα από καουτσούκ και ασημένιο κούμπωμα.

Λεπτομέρεια.

Κολιέ μεσαίου μήκους με χάντρες, τσόχα σε σπείρες και ζιγκ-ζαγκ, κόκκινο, πορτοκαλί, μπορντώ και ροζ. Με τελείωμα από καουτσούκ και κούμπωμα από ασήμι.

Λεπτομέρεια.


3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας.